| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7658 |  
 
| Название: | Розширення асортименту м’ясних січених виробів за рахунок використання спіруліни |  | Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Ярошовець, Сергій Сергійович
 |  | Ключевые слова: | порошок спіруліни мясні січені вироби
 |  | Дата публикации: | 20-Авг-2019 |  | Издатель: | Полтава ПУЕТ |  | Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно- ресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с. |  | Аннотация: | Розглянута можливість використання порошку
спіруліни при виготовленні м’ясних січених виробів з метою
підвищення їх біологічної цінності та розширення асортименту
функціональних продуктів. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7658 |  | ISBN: | 978-966-184-363-8 |  | Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |