Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7658

Название: РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ СПІРУЛІНИ
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Ярошовець, Сергій Сергійович
Ключевые слова: порошок спіруліни
мясні січені вироби
Issue Date: 20-Aug-2019
Издатель: Полтава ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно- ресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с.
Аннотация: Розглянута можливість використання порошку спіруліни при виготовленні м’ясних січених виробів з метою підвищення їх біологічної цінності та розширення асортименту функціональних продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7658
ISBN: 978-966-184-363-8
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
стаття Ярошовець.doc279,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback