Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7658

Название: РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ СПІРУЛІНИ
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Ярошовець, Сергій Сергійович
Ключевые слова: порошок спіруліни
мясні січені вироби
Дата публикации: 20-Авг-2019
Издатель: Полтава ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно- ресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с.
Аннотация: Розглянута можливість використання порошку спіруліни при виготовленні м’ясних січених виробів з метою підвищення їх біологічної цінності та розширення асортименту функціональних продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7658
ISBN: 978-966-184-363-8
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття Ярошовець.doc279,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь