Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7665

Название: Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберігання
Авторы: Заркуа, К. Р.
Калашник, Олена Володимирівна
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: ківі
якість
мікробіологічні показники
Дата публикации: Ноя-2019
Издатель: Полтавська державна аграрна академія
Библиографическое описание: Матеріали студентської наукової конференції
Аннотация: Дослідження кількісного та якісного складу мікробіоти плодів ківі свідчать, що показники загального бактеріального забруднення перебувають у дозволених межах, як у пакуванні, так і без пакування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7665
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Заркуа Калашник Бородай.docx18,52 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь