Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7694

Название: Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Ключевые слова: чіа
антимікробні властивості
Issue Date: 15-May-2019
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М. Рогова А.Л. Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжн. наук.-практ. конф., 15 травня 2019 р. ХДУХТ, 2019. Ч. 1. Харків : С. 133 – 134..
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7694
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1_Чиа.doc31,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback