Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7694

Название: Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Ключевые слова: чіа
антимікробні властивості
Дата публикации: 15-Май-2019
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М. Рогова А.Л. Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжн. наук.-практ. конф., 15 травня 2019 р. ХДУХТ, 2019. Ч. 1. Харків : С. 133 – 134..
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7694
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1_Чиа.doc31,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь