Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7882
|
Название: | Формування споживних властивостей, асортимент та якість цукрової кукурудзи консервованої |
Авторы: | Бугай, Денис Володимирович |
Ключевые слова: | натуральні овочеві консерви консервована кукурудза якість органолептична оцінка споживчі переваги асортимент |
Дата публикации: | 31-Янв-2020 |
Аннотация: | Робота присвячена питанням вивчення формування споживних властивостей, асортименту та якості цукрової кукурудзи консервованої. На прикладі п’яти зразків цукрової кукурудзи консервованої, що реалізуються в роздрібній торгівлі проведено порівняльну товарознавчу оцінку якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, проаналізовано структуру асортименту натуральних овочевих консервів та консервованої кукурудзи в роздрібному торговельному підприємстві та визначено споживчі переваги при виборі даного продукту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7882 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|