Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8010

Название: АНАЛІЗ РИНКУ, ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКІСТЬ ПИВА
Авторы: Шелест, Артур Ярославович
Ключевые слова: пиво, якість, асортимент, ринок, органолептичні показники якості, фізико-хімічні показники якості
Дата публикации: 3-Фев-2020
Аннотация: Роботу присвячено аналізу стану ринку, особливостям формування асортименту та методам дослідження якості пива, що реалізується в роздрібній торговельній мережі. В роботі проаналізовано ринок пива в Україні та обсяги його реалізації і споживання. Вивчено технологію виробництва пива та її вплив на якість готової продукції, класифікацію та асортимент пива, вимоги нормативної документації до якості пива. Вивчено та проаналізовано асортимент пива в супермаркеті «Сільпо» м.Херсон, проведені дослідження визначення рівня якості за органолептичними, фізико-хімічними показниками та баловою оцінкою. Вивчено стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях роздрібного торговельного підприємства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8010
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ШЕЛЕСТ ТКД М-61_Freeze.pdf12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь