Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8033
|
Название: | Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Медведь, Лолита Миколаївна |
Ключевые слова: | Стевія цукровий діабет бісквіт буше |
Дата публикации: | 12-Май-2016 |
Издатель: | НУХТ |
Библиографическое описание: | Рогова А.Л. Шидакова-Каменюка О.Г., Медведь Л.М., Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: матеріали міжнар. наук.-практ. конф, 12-13 травня 2016 р.: НУХТ, Київ: 2016.- С. 19-21 |
Аннотация: | Однією з досить актуальних проблем на сьогоднішній день залишається виробництво борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для хворих на цукровий діабет, ожиріння, а також інші захворювання, пов’язані з надлишковим вживанням цукру. Предметом дослідження є бісквіт круглий «Буше», рецептура. Як нетрадиційна сировина запропоновано натуральний підсолоджувач – стевіозид. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8033 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|