| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8033
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет |  
| Авторы:  | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Медведь, Лолита Миколаївна |  
| Ключевые слова:  | стевія цукровий діабет бісквіт буше |  
| Дата публикации:  | 12-Май-2016 |  
| Издатель:  | НУХТ |  
| Библиографическое описание:  | Рогова А. Л., Шидакова-Каменюка О. Г., Медведь Л. М. Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: матеріали міжнар. наук.-практ. конф, 12-13 травня 2016 р.: НУХТ,  Київ: 2016.- С. 19-21 |  
| Аннотация:  | Однією з досить актуальних проблем на сьогоднішній день залишається виробництво борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для хворих на цукровий діабет, ожиріння, а також інші захворювання, пов’язані з надлишковим вживанням цукру. Предметом дослідження є бісквіт круглий «Буше», рецептура. Як нетрадиційна сировина запропоновано натуральний підсолоджувач – стевіозид. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8033 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |