Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8033

Название: Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Медведь, Лолита Миколаївна
Ключевые слова: Стевія
цукровий діабет
бісквіт буше
Дата публикации: 12-Май-2016
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Рогова А.Л. Шидакова-Каменюка О.Г., Медведь Л.М., Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: матеріали міжнар. наук.-практ. конф, 12-13 травня 2016 р.: НУХТ, Київ: 2016.- С. 19-21
Аннотация: Однією з досить актуальних проблем на сьогоднішній день залишається виробництво борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для хворих на цукровий діабет, ожиріння, а також інші захворювання, пов’язані з надлишковим вживанням цукру. Предметом дослідження є бісквіт круглий «Буше», рецептура. Як нетрадиційна сировина запропоновано натуральний підсолоджувач – стевіозид.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8033
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези_НУХТ_Стевия_2016.doc41,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь