Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8034
|
Название: | Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання. |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Новік, Анна Вікторівна Рогова, Алла Леонідівна Савенко, Анна Дмитровна |
Ключевые слова: | печиво шрот горіхи пероксидне число кислотне число міграція жиру |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О.Г., Новік Г.В., Рогова А.Л., Савенко А.Д. Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.: ХДУХТ, Харків 2018. Вип. 1(27). С. 268-280. |
Аннотация: | Запропоновано для покращення нутрієнтного складу здобного печива використовувати горіхові шроти (кедрового та волоського горіху) та заміняти частину маргарину на рідку рослинну олію. Внесення шротів сприяє уповільненню швидкості міграції жирів із печива під час зберігання. У жирах зразків із добавками дещо збільшується швидкість перебігу окиснювальних процесів, але за значеннями кислотного та пероксидного чисел вони відповідають вимогам нормативної документації. Здобне печиво, виготовлене з частковою заміною маргарину на рідку рослинну олію та з додаванням горіхових шротів, після закінчення нормативного терміну зберігання відповідає встановленим вимогам за органолептичними характеристиками і стійкістю до окиснення ліпідного комплексу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8034 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|