Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8036

Название: Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Козін, Максим Іванович
Ключевые слова: насіння соняшнику
харчова цінність
пісочний виріб
Дата публикации: 20-Ноя-2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Рогова А.Л., Шидакова-Каменюка О.Г., Козін М., Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур. «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу» Мат. міжнар. науково-практич. конф., присвяченої 45 річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. 20-21 листопада 2019 р. Полтава, 2019. С. 26-28
Аннотация: Метою роботи є дослідження впливу ядра соняшнику на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пісочного напівфабрикату; розробка рецептури та технології виробу з оптимальною за харчовою цінністю концентрацією добавки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8036
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова_45 річя_ФХТГРТБ.doc10,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь