Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8057

Название: СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДІВ ТА ПОКАЗНИКИ ЇХ ЯКОСТІ
Авторы: Горбатенко, Катерина Андріївна
Ключевые слова: плодоовочева продукція
заморожені плоди вишні
ринок
показники якості
ідентифікація
фальсифікація
балова оцінка
асортимент
охорона праці
Дата публикации: 4-Фев-2020
Аннотация: Роботу присвячено аналізу сучасних тенденцій ринку замороженої плодоовочевої продукції, вивченню факторів формування споживних властивостей і якості замороженої плодоовочевої продукції та вимог нормативно-технічної документації до цієї групи продуктів, визначенню їх показників якості. Робота містить результати експериментальних досліджень з питань формування асортименту заморожених плодів в роздрібному торговельному підприємстві. В роботі проведено визначення кількості і якості заморожених плодів вишні за органолептичними та фізико-хімічними показниками, їх ідентифікація та можливість фальсифікації. Вивчено стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях роздрібного торговельного підприємства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8057
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ГОРБАТЕНКО ТКД М-61_Freeze.pdf9,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь