Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8058
|
Название: | СУЧАСНИЙ АСОРТИМЕНТ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТИЗИ ТВЕРДИХ СИЧУЖНИХ СИРІВ |
Авторы: | Куліченко, Анна Анатоліївна |
Ключевые слова: | сир твердий ринок експертиза якості експертиза кількості ідентифікація фальсифікація |
Дата публикации: | 4-Фев-2020 |
Аннотация: | Роботу присвячено аналізу ринку сирів в Україні, вивченню факторів що формують якість твердих сичужних сирів в процесі виробництва, характеристиці традиційного асортименту сирів, вивченню вимог нормативної документації до якості твердих сичужних сирів, вимог до пакування, маркування, транспортування та зберігання твердих сичужних сирів та експертизі їх якості.
У роботі проведено експертизу кількості і якості твердого сиру, його ідентифікацію та можливість фальсифікації, документальне оформлення результатів експертизи. Проведено порівняльну експертизу твердого сиру вітчизняного виробництва.
Вивчено стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях роздрібного торговельного підприємства.
На основі проведених досліджень зроблені висновки та внесені відповідні пропозиції. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8058 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|