| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8058
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Сучасний асортимент та особливості експертизи твердих сичужних сирів |  
| Авторы:  | Куліченко, Анна Анатоліївна |  
| Ключевые слова:  | сир твердий ринок експертиза якості експертиза кількості ідентифікація фальсифікація |  
| Дата публикации:  | 4-Фев-2020 |  
| Аннотация:  | Роботу присвячено аналізу ринку сирів в Україні, вивченню факторів що формують якість твердих сичужних сирів в процесі виробництва, характеристиці традиційного асортименту сирів, вивченню вимог нормативної документації до якості твердих сичужних сирів, вимог до пакування, маркування, транспортування та зберігання твердих сичужних сирів  та експертизі їх якості.
У роботі проведено експертизу кількості і якості твердого сиру, його ідентифікацію та можливість фальсифікації, документальне оформлення результатів експертизи. Проведено порівняльну експертизу твердого сиру вітчизняного виробництва.
Вивчено стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях роздрібного торговельного підприємства.
На основі проведених досліджень зроблені висновки та внесені відповідні пропозиції. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8058 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |