Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8058

Название: СУЧАСНИЙ АСОРТИМЕНТ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТИЗИ ТВЕРДИХ СИЧУЖНИХ СИРІВ
Авторы: Куліченко, Анна Анатоліївна
Ключевые слова: сир твердий, ринок, експертиза якості, експертиза кількості, ідентифікація, фальсифікація
Дата публикации: 4-Фев-2020
Аннотация: Роботу присвячено аналізу ринку сирів в Україні, вивченню факторів що формують якість твердих сичужних сирів в процесі виробництва, характеристиці традиційного асортименту сирів, вивченню вимог нормативної документації до якості твердих сичужних сирів, вимог до пакування, маркування, транспортування та зберігання твердих сичужних сирів та експертизі їх якості. В роботі проведено експертизу кількості і якості твердого сиру, його ідентифікацію та можливість фальсифікації, документальне оформлення результатів експертизи. Проведено порівняльну експертизу твердого сиру вітчизняного виробництва. Вивчено стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях роздрібного торговельного підприємства. На основі проведених досліджень зроблені висновки та внесені відповідні пропозиції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8058
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КУЛИЧЕНКО ТЕМС М -61_Freeze.pdf10,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь