Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8061

Название: СТАН ВИРОБНИЦТВА, СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ, АСОРТИМЕНТ ТА ЯКІСТЬ ЙОГУРТІВ
Авторы: Осинкіна, Марина Юріївна
Ключевые слова: йогурт
якість
асортимент
ринок
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
балова оцінка
Дата публикации: 4-Фев-2020
Аннотация: Роботу присвячено аналізу стану виробництва, дослідженню споживних властивостей, асортименту та якості йогуртів. В роботі проведено вивчення стану розвитку молочної галузі в Україні, проаналізовані основні виробники молочної продукції. Вивчено технологію виробництва йогуртів та її вплив на споживні властивості і якість готової продукції; класифікацію та асортимент йогуртів; вимоги нормативної документації до якості йогуртів; вимоги до пакування, маркування, транспортування та зберігання йогуртів. Вивчено та проаналізовано асортимент йогуртів в магазині «Еко-лавка» м.Херсон, проведено дослідження якості йогурту за органолептичними та фізико-хімічними показниками, а також балова оцінка якості. Вивчено стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях магазину «Еко-лавка» м.Херсон.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8061
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ОСИНКІНА ТКД М-61_Freeze.pdf11,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь