Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8079
|
Название: | Основні аспекти системи НАССР для ресторанів за спеціальними замовленнями (catering). |
Авторы: | Кирніс, Наталія Іванівна |
Ключевые слова: | безпека харчової продукції система НАССР ресторани за спеціальними замовленнями (catering) концепція системи НАССР ризики |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2019 |
Библиографическое описание: | ВІСНИК ЧЕРКАСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО Серія ЕКОНОМІЧНІ НАУКИ |
Аннотация: | Статтю присвячено визначенню основних аспектів системи НАССР для ресторанів за
спеціальними замовленнями (catering). Встановлено, що необхідність впровадження системи НАССР
зумовлена забезпеченням якісною продукцією, та зміцненням конкурентної позиції підприємства на
ринку ресторанних послуг. Визначено основні переваги та недоліки впровадження системи НАССР.
Відмічено особливості, які необхідно враховувати при впровадженні системи НАССР на
підприємствах ресторанного господарства за спеціальними замовленнями (catering). Встановлено
основні критичні точки системи НАССР для ресторанів за спеціальними замовленнями (catering). |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8079 |
ISSN: | 2707-5036 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|