Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8130

Название: Особливості експертизи та митного оформлення мороженої риби
Авторы: Гаркуша, Аліна Олександрівна
Ключевые слова: морожена риба
експертиза
імпорт
фальсифікація
Дата публикации: 7-Фев-2020
Аннотация: Робота присвячена особливостям експертизи та митного оформлення мороженої риби
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8130
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гаркуша А.О..pdf79,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь