Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8131

Название: Удосконaлення технології сконів зa рaхунок рослинної сировини підвищеної хaрчової цінності
Авторы: Коляндра, Вадим Віталійович
Ключевые слова: борошняні вироби
скони
цільнозернове борошно
Дата публикации: Дек-2019
Аннотация: Коляндра В.В. Удосконалення технології сконів за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності. Магістерська робота зі спеціальності 181 Харчові технології ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», м. Полтава, 2019 – 86 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8131
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kolyandra_V_V_TRG-61 mag репозитарій.docx66,18 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь