Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8136

Название: Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини
Авторы: Капустянський, Сергій Володимирович
Ткач, Надія Іванівна
Ключевые слова: паштет
печінка куряча
гарбуз
волоські горіхи
каротиноїди
харчова цінність
Дата публикации: 7-Фев-2020
Аннотация: У роботі висвітлено результати наукових досліджень з розробки рецептур паштетів підвищеної поживної цінності на основі печінки курячої з використанням гарбуза та ядер волоських горіхів, що дає можливість збагатити продукт каротиноїдами, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами. Розроблено чотири модельні рецептури паштетів, які включати 10 % тонкоподрібненої пасти з ядер волоських горіхів та 10…30 % пюре гарбуза мускатного. Досліджено органолептичні показники та харчову цінність нових паштетів. Встановлено, що удосконалені зразки мають кращі смакові властивості, підвищений вміст бета-каротину та харчових волокон.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8136
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська Капустянський на репозитарій.pdf816,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь