Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8136
|
Название: | Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини |
Авторы: | Капустянський, Сергій Володимирович Ткач, Надія Іванівна |
Ключевые слова: | паштет печінка куряча гарбуз волоські горіхи каротиноїди харчова цінність |
Дата публикации: | 7-Фев-2020 |
Аннотация: | У роботі висвітлено результати наукових досліджень з розробки рецептур паштетів підвищеної поживної цінності на основі печінки курячої з використанням гарбуза та ядер волоських горіхів, що дає можливість збагатити продукт каротиноїдами, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами. Розроблено чотири модельні рецептури паштетів, які включати 10 % тонкоподрібненої пасти з ядер волоських горіхів та 10…30 % пюре гарбуза мускатного. Досліджено органолептичні показники та харчову цінність нових паштетів. Встановлено, що удосконалені зразки мають кращі смакові властивості, підвищений вміст бета-каротину та харчових волокон. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8136 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|