Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8138

Название: Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів
Авторы: Педченко, Максим Геннадійович
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: мясо
рапани
хеномелес
сік
маринад
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: Магістерська робота присвячена удосконаленню технології маринування м’яса за рахунок використання фруктової сировини. Досліджено особливості хімічного складу напівфабрикатів з різної фруктової сировини. Запропонована технологія маринування з використанням соку хеномелесу. Проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса в процесі маринування. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання соку з хеномелесу для розм’якшення сполучної тканини різних видів м’ясних напівфабрикатів. Доведено доцільність використання соку з хеномелесу та лимону, пюре з ківі у технології маринування м’яса рапани з метою розм’якшення структури, покращення органолептичних показників.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8138
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магiстерс_ка_Pedchenko_M_G.pdf517,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь