Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8138
|
Название: | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів |
Авторы: | Педченко, Максим Геннадійович Хомич, Галина Панасівна |
Ключевые слова: | мясо рапани хеномелес сік маринад |
Дата публикации: | Дек-2019 |
Издатель: | ПУЕТ |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена удосконаленню технології маринування м’яса за рахунок використання фруктової сировини. Досліджено особливості хімічного складу напівфабрикатів з різної фруктової сировини. Запропонована технологія маринування з використанням соку хеномелесу.
Проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса в процесі маринування. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання соку з хеномелесу для розм’якшення сполучної тканини різних видів м’ясних напівфабрикатів.
Доведено доцільність використання соку з хеномелесу та лимону, пюре з ківі у технології маринування м’яса рапани з метою розм’якшення структури, покращення органолептичних показників. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8138 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|