Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8140

Название: Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесу
Авторы: Микитенко, Маргарита Петрівна
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: дріжджове тісто
хеномелес
газоутворююча зданість
відкладена випічка
пористість
кислотність
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8140
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МР Микитенко.pdf367 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь