Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8149

Название: Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
Авторы: Терещенко, Маргарита Віталіївна
Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: фізико-хімічні показники, органолептичні властивості, якість, біологічна цінність,
НАССР
бісквітні вироби
яєчна шкарлупа
кальцій,
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: Полтава ПУЕТ
Аннотация: Розроблено технологію бісквітного виробу з додаванням порошку яєчної шкарлупи у кількості 5 % від маси борошна. Новій продукції притаманні високі органолептичні та фізико-хімічні показники (пористість – 78,0 + 1,0 %, упік – 16+ 0,5 %, вологість – 27,0 + 0,5 %). 50 г бісквітного напівфабрикату містить 283 мг кальцію, що складає 23,6 % від добової норми На новий виріб розроблено проект технічних умов та технологічну картку. Проведено оцінку безпечності нової технології з урахуванням принципів системи НАССР.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8149
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Терещенко_Рогова.doc208,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь