|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8149
|
| Название: | Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами |
| Авторы: | Терещенко, Маргарита Віталіївна Рогова, Алла Леонідівна |
| Ключевые слова: | фізико-хімічні показники органолептичні властивості якість біологічна цінність НАССР бісквітні вироби яєчна шкарлупа кальцій |
| Дата публикации: | Дек-2019 |
| Издатель: | Полтава ПУЕТ |
| Аннотация: | Розроблено технологію бісквітного виробу з додаванням порошку яєчної шкарлупи у кількості 5 % від маси борошна. Новій продукції притаманні високі органолептичні та фізико-хімічні показники (пористість – 78,0 + 1,0 %, упік – 16+ 0,5 %, вологість – 27,0 + 0,5 %). 50 г бісквітного напівфабрикату містить 283 мг кальцію, що складає 23,6 % від добової норми На новий виріб розроблено проект технічних умов та технологічну картку. Проведено оцінку безпечності нової технології з урахуванням принципів системи НАССР. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8149 |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|