Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8150
|
Название: | Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів з функціональними властивостями |
Авторы: | Копилець, Антон Владиславович |
Ключевые слова: | виробництво та переробка м'яса і м'ясних напівфабрикатів технологія напівфабрикатів борошно гарбузове голонасінне якість харчова та біологічна цінність січених напівфабрикатів |
Дата публикации: | 10-Фев-2020 |
Аннотация: | Магістерська робота складається зі вступу, п'яти розділів, висновків, списку використаних джерел і 4 додатків. Матеріал магістерської роботи ви-кладений на 107 сторінках друкованого тексту, містить 15 таблиць, 13 рисунків; список використаних джерел включає 55 найменування.
Магістерська робота присвячена удосконаленню технології виробництва м'ясних січених напівфабрикатів з яловичини і свинини, розробці рецептурного складу та збагаченню виробів рослинними добавками для підвищення їх харчової та біологічної цінності. В якості функціонального збагачувача використане борошно з гарбуза голонасінного. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8150 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|