Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8150

Название: Удосконалення технології м’ясних напівфабрикатів з функціональними властивостями
Авторы: Копилець, Антон Владиславович
Ключевые слова: виробництво та переробка м'яса і м'ясних напівфабрикатів
технологія напівфабрикатів
борошно гарбузове голонасінне
якість
харчова та біологічна цінність січених напівфабрикатів
Дата публикации: 10-Фев-2020
Аннотация: Магістерська робота складається зі вступу, п'яти розділів, висновків, списку використаних джерел і 4 додатків. Матеріал магістерської роботи ви-кладений на 107 сторінках друкованого тексту, містить 15 таблиць, 13 рисунків; список використаних джерел включає 55 найменування. Магістерська робота присвячена удосконаленню технології виробництва м'ясних січених напівфабрикатів з яловичини і свинини, розробці рецептурного складу та збагаченню виробів рослинними добавками для підвищення їх харчової та біологічної цінності. В якості функціонального збагачувача використане борошно з гарбуза голонасінного.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8150
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Для репозитарию.docxРозділ магістерської роботи99,8 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь