Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8151

Название: Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів
Авторы: Моргун, Катерина
Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: кекси
морква
червона смородина
вітамін С
Дата публикации: 17-Май-2018
Издатель: Дніпровський національний ун-т ім. Олеся Гончара
Библиографическое описание: Моргун К.В., Рогова А.Л. Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. Сучасні технології харчових виробництв: тези допов. ІІ міжнар. конференції. 17-18 травня 2018 р. Дніпровський національний ун-т ім. Олеся Гончара. Дніпро, 2018. С. 149-152.
Аннотация: визначено вміст вітамінів у моркві і червоній смородині, спосіб теплового оброблення, що сприяє зберіганню основних харчових речовин, а саме вітаміну С.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8151
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова АЛ_Моргун_Дніпро.doc58,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь