Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8151
|
Название: | Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів |
Авторы: | Моргун, Катерина Рогова, Алла Леонідівна |
Ключевые слова: | кекси морква червона смородина вітамін С |
Дата публикации: | 17-Май-2018 |
Издатель: | Дніпровський національний ун-т ім. Олеся Гончара |
Библиографическое описание: | Моргун К.В., Рогова А.Л. Про доцільність використання рослинної сировини для підвищення харчової цінності кексів. Сучасні технології харчових виробництв: тези допов. ІІ міжнар. конференції. 17-18 травня 2018 р. Дніпровський національний ун-т ім. Олеся Гончара. Дніпро, 2018. С. 149-152. |
Аннотация: | визначено вміст вітамінів у моркві і червоній смородині, спосіб теплового оброблення, що сприяє зберіганню основних харчових речовин, а саме вітаміну С. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8151 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|