Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8154

Название: Тюрікова Інна Станіславівна
Авторы: Черненко, Юлія Сергіївна
Ключевые слова: яблука
гарбуз.
технологія
десерт
добавка
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: Обґрунтовано та експериментально доведено можливість створення мусу на основі яблук, гарбуза та горіхової добавки у вигляді затишку після отримання екстракту із плодів волоського горіха молочно-воскової стиглості. Визначено фізико-хімічні показники рослинної сировини. Досліджено вплив теплового оброблення на якісні показники пюре. Доведено біологічну цінність горіхового залишку. Проведено підбір рецептурних компонентів для муса. Визначено в його складі раціональний вміст горіхової добавки. Складено структурну модель процесу виробництва мусу та його технологію. Досліджено показники якості розробленого десерту. Представлено проект нормативної документації. Новий десерт можна рекомендувати для забезпечення організму мікро-та макронутріентами. покрашення травлення та очищення організму від шлаків. Розробки вважаємо перспективними хтя подальших досліджень і з наступним впровадженням у виробництво.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8154
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chernenko Y.S.TRG-61m.pdf368,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь