Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8158

Название: Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: Мінеральні речовини
вітаміни
насіння чіа
Дата публикации: 5-Сен-2017
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Рогова А.Л. Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Матер. другої міжнар. наук.-практич. конф. 5-7 вересня 2017 р. ХДУХТ. Харків, 2017. С. 315-316.
Аннотация: проведений аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8158
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези_Харків_2017.doc58,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь