Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8159

Название: Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Чоні, Інна Володимирівна
Самохвалова, Ольга Владимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Ключевые слова: безбілкові, безклейковинні вироби
мікробні полісахариди
структурно-механічні показники
маффіни
Дата публикации: 2019
Издатель: Східно-Європейський журнал передових технологій
Библиографическое описание: Михайлов В.М., Самохвалова О.В., Кучерук З.І., Касабова К.Р., Сімакова О.О., Горяйнова Ю.А., Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. Східно-Європейський журнал передових технологій. № 6/11 (102) 2019. С. 22-32.
Аннотация: Досліджено показники якості випечених виробів з додаванням мікробних полісахаридів. Показано, що їх використання у визначених кількостях приводить до збільшення питомого об’єму виробів і забезпечення пористої структури виробів під час випікання. Встановлено, що в процесі зберігання зменшується кришкуватість виробів, що свідчить про сповільнення черствіння у безклейковинних системах з використанням ксантану, енпосану і гелану. При цьому одержуються вироби з гарними органолептичними показниками, вони мають добре розвинену пористість, характерні для виробів стан поверхні, смак і аромат.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8159
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Східно-європейський.pdf311,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь