Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Глави з книги (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8363

Название: Теоретичні основи харчових технологій : робочий зошит для проведення лабораторних занять
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: теоретичні технології
Дата публикации: 2020
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Теоретичні основи харчових технологій : робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) вищої освіти / Олійник Н.В., Шелудько В.М. - Полтава: ПУЕТ, 2020. – 74 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8363
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТОХТ РОБОЧИЙ ЗОШИТ Олійник Н.В., Шелудько В.М..doc53 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь