Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8420

Название: Фокачча підвищеної харчової цінності
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
Ключевые слова: фокачча
кукурудзяне борошно
харчова цінність
технологія
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Сергєйчук Я.Д. Фокачча підвищеної харчової цінності / Я.Д. Сергєйчук, В.М. Шелудько // Зб. наук. статей магістрів ф-ту ХТГРТБ ПУЕТ за результатами 2019-2020 н.р. – Полтава, ПУЕТ. – С. 300.
Аннотация: У статті описано технологію фокаччі, показана можливість використання безглютенового борошна в рецептурі виробу. Досліджено показники якості вхідної сировини. Наведено данні результатів досліджень впливу кількості добавки на показники якості тіста і готових виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8420
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Сергейчук Шелудько до збірника магістрів 2019.doc71,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь