Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8461
|
Название: | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. |
Авторы: | Михайлов, Валерій Михайлович Самохвалова, Ольга Володимирівна Рогова, Алла Леонідівна |
Ключевые слова: | безбілковий хліб безклійковинні мафіни мікробні полісахариди структурно-механічні властивості |
Дата публикации: | Ноя-2019 |
Издатель: | Східно-Європейський журнал передових технологій |
Библиографическое описание: | Михайлов В.М., Самохвалова О.В., Кучерук З.І., Касабова К.Р., Сімакова О.О., Горяйнова Ю.А., Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. Східно-Європейський журнал передових технологій. № 6/11 (102) 2019. С. 22-32. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
Аннотация: | Досліджено вплив мікробних полісахаридів на структурно-механічні властивості безклійковинного тіста. Встановлено, що за рахунок використання ксантану в безбілковому тісті зникають реологічні властивості.Досліджено показники якості випечених виробів з додаванням мікробних полісахаридів.Іх використання призводить до збільшення питомого обєму і забезпечення пористої структури випічених виробів. Під час зберігання зменшується кришкуватість виробів, що свідчить про сповільнення процесів черствіння. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8461 |
ISSN: | ISSN 1729-3774 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|