Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8461

Название: Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів.
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: безбілковий хліб
безклійковинні мафіни
мікробні полісахариди
структурно-механічні властивості
Дата публикации: Ноя-2019
Издатель: Східно-Європейський журнал передових технологій
Библиографическое описание: Михайлов В.М., Самохвалова О.В., Кучерук З.І., Касабова К.Р., Сімакова О.О., Горяйнова Ю.А., Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. Східно-Європейський журнал передових технологій. № 6/11 (102) 2019. С. 22-32. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Аннотация: Досліджено вплив мікробних полісахаридів на структурно-механічні властивості безклійковинного тіста. Встановлено, що за рахунок використання ксантану в безбілковому тісті зникають реологічні властивості.Досліджено показники якості випечених виробів з додаванням мікробних полісахаридів.Іх використання призводить до збільшення питомого обєму і забезпечення пористої структури випічених виробів. Під час зберігання зменшується кришкуватість виробів, що свідчить про сповільнення процесів черствіння.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8461
ISSN: ISSN 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Вплив мікробних полісахаридів.pdf311,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь