Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8463
|
Название: | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Рогова, Алла Леонідівна Чоні, Інна Володимирівна |
Ключевые слова: | бісквіт яєчна шкарлупа кальцій фізико-хімічні показники органолептичні властивості |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О.Г., Рогова А.Л., Чоні І.В., Терещенко М.В. Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія Технічні науки. 2019. № 1 (91). 2019. С. 62-70. |
Аннотация: | За результатами літературного огляду визначено, що порошок яєчної шкарлупи містить35-40 % кальцію. Доведено доцільність введення добавки на стадії отримання емульсії зі зменшенням частини борошна. Розроблено бісквітний напівфабрикат з додаванням порошку яєчної шкарлупи у кількості 5...5,5 % від маси борошнаСпоживання 50 г готового виробу забезпечує організм людини кальцієм на 25-30 % від добової потреби.. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8463 |
ISSN: | 2518-7171 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|