Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8463

Название: Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Рогова, Алла Леонідівна
Чоні, Інна Володимирівна
Ключевые слова: бісквіт
яєчна шкарлупа
кальцій
фізико-хімічні показники
органолептичні властивості
Дата публикации: 2019
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г., Рогова А.Л., Чоні І.В., Терещенко М.В. Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія Технічні науки. 2019. № 1 (91). 2019. С. 62-70.
Аннотация: За результатами літературного огляду визначено, що порошок яєчної шкарлупи містить35-40 % кальцію. Доведено доцільність введення добавки на стадії отримання емульсії зі зменшенням частини борошна. Розроблено бісквітний напівфабрикат з додаванням порошку яєчної шкарлупи у кількості 5...5,5 % від маси борошнаСпоживання 50 г готового виробу забезпечує організм людини кальцієм на 25-30 % від добової потреби..
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8463
ISSN: 2518-7171
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами.pdf549 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь