Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8465

Название: Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Козін, Максим Іванович
Ключевые слова: пісочні вироби
насіння соняшнику
ПНЖК
клітковина
Дата публикации: 22-Ноя-2019
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Рогова А.Л., Шидакова-Каменюка О.Г., Козін М. Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур. «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу» Мат. міжнар. науково-практич. конф., присвяченої 45 річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. С. 26-28.
Аннотация: розроблено рецептуру печива та технологічну схему його приготування з концентрацією ядра соняшника 10 % із заміною загальної рецептурної суміші наприкінці стадії приготування емульсії. Вміст жирів підвищується в 1,2 рази, але змінюється його склад: кількість поліненасичених жирних кислот зростає майже в 6,0 разів Також спостерігається зменшення загальної кількості вуглеводів і одночасно в 4,9 рази збільшується вміст клітковини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8465
ISSN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур.doc40 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь