Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8465
|
Название: | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Козін, Максим Іванович |
Ключевые слова: | пісочні вироби насіння соняшнику ПНЖК клітковина |
Дата публикации: | 22-Ноя-2019 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Рогова А.Л., Шидакова-Каменюка О.Г., Козін М. Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур. «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу» Мат. міжнар. науково-практич. конф., присвяченої 45 річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. С. 26-28. |
Аннотация: | розроблено рецептуру печива та технологічну схему його приготування з концентрацією ядра соняшника 10 % із заміною загальної рецептурної суміші наприкінці стадії приготування емульсії. Вміст жирів підвищується в 1,2 рази, але змінюється його склад: кількість поліненасичених жирних кислот зростає майже в 6,0 разів Також спостерігається зменшення загальної кількості вуглеводів і одночасно в 4,9 рази збільшується вміст клітковини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8465 |
ISSN: | 978-966-184-357-7 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|