Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Автореферати >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8482

Название: Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: волоський горіх
напої
технологія
Issue Date: 24-Oct-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук
Аннотация: Метою роботи є наукове обґрунтування та розроблення технології напоїв резистентної дії на основі комплексного використання волоського горіха та продуктів його перероблення.
Описание: [10] Тюрікова І. С. Наукове обгрунтування технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха : атореф. дис. … докт. техн. наук.: 05.18.16. Київ:НУХТ. 2019. _– 41 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8482
Appears in Collections:Автореферати

Files in This Item:

File Description SizeFormat
aref. Tiurikova I.S._.pdf2,17 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback