Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8483

Название: Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної дії
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Наконечна, Юлія Григоровна
Ключевые слова: волоський горіх
напої
технологія
Дата публикации: 27-Май-2020
Аннотация: Визначено номенклатуру нутрієнтів і систематизовано закономірності оптимізації нутрієнтного складу, що покладені в основу моделювання і проектування напоїв резистентної дії
Описание: «Science and Society»: 10th International and society (15 Martch 2019. Hamilton, Canada, 2019. 210-215
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8483
ISBN: 978-1-77192-360-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
CANADA_HAMILTON_15032019.pdf5,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь