Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8485

Название: ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – БІОЛОГІЧНО ЦІННЕ ДЖЕРЕЛО ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Скороход, Оксана С.
Ключевые слова: волоський горіх
напої
технологія
Дата публикации: 27-Май-2020
Аннотация: Підбір складових, покладений в основу номенклатури інгредієнтів, ураховували під час моделювання харчової продукції резистентної дії для забезпечення профілактичного впливу на організм людини. Багаті сировинні ресурси України дозволили виділити перспективну та сумісну із волоським горіхом біологічно цінну овочеву та плодово-ягідну сировину
Описание: The 12th International youth conference “Perspectives of science and education”27 September 2019, SLOVO\WORD, New York, USA.Т.1 Р.101-105
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8485
ISBN: 978-1-77192-403-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
NEW_YORK_27092019.pdf5,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь