Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8485
|
Название: | ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – БІОЛОГІЧНО ЦІННЕ ДЖЕРЕЛО ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Скороход, Оксана С. |
Ключевые слова: | волоський горіх напої технологія |
Дата публикации: | 27-Май-2020 |
Аннотация: | Підбір складових, покладений в основу номенклатури інгредієнтів,
ураховували під час моделювання харчової продукції резистентної дії для
забезпечення профілактичного впливу на організм людини. Багаті сировинні
ресурси України дозволили виділити перспективну та сумісну із волоським
горіхом біологічно цінну овочеву та плодово-ягідну сировину |
Описание: | The 12th International youth conference “Perspectives of science and education”27 September 2019, SLOVO\WORD, New York, USA.Т.1 Р.101-105 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8485 |
ISBN: | 978-1-77192-403-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|