Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8486

Название: Розроблення харчових раціонів резистентної дії
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Наконечна, Юлія Григоровна
Ключевые слова: технологія
харчовий раціон
Дата публикации: 2018
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: стаття
Аннотация: Метою проведеного дослідження є створення харчового раціону резистентної дії. У процесі дослідження використано стандартні методики й методику визначення комплексного показника якості. Розроблено харчовий раціон резистентної дії. У склад раціону харчування включено напої з рослинної сировини з додаванням горіхових добавок–волоського горіха молочно-воскової стиглості, перикарпію стиглого горіха та екстрактів на їх основі. Проведено порівняльний аналіз основних нутрієнтів розробленого харчового раціону. Розраховано комплексний показник якості розробленого харчового раціону (КПЯ= 100, 3 од.) щодо нутрієнтних вимог ФАО/ВООЗ (КПЯ= 76, 18 од.) та вимог науковців України (КПЯ= 99, 31 од.), який показує його високі якісні характеристики. Розроблений раціон можна рекомендувати для закладів ресторанного господарства з метою підсилення резистентності організму несприятливим факторам навколишнього середовища.
Описание: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія: Технічні науки. Вип.1 ПУЕТ: Полтава, 2018. С. 64-71
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8486
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
nvpuettn_2018_1_10.pdf1,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь