Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8489

Название: Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Скобельська, Наталія Володимирівна
Пересічний, Михайло Іванович
Ключевые слова: волоський горіх
смузі
технологія
перикарпій
Дата публикации: 2017
Издатель: ТУ-Варна
Аннотация: Мета і завдання статті – оприлюднити дослідження з розробки і використання волоського горіха та продуктів його перероблення для створення біологічно цінних смузі на основі підбору збалансованої за біохімічним складом малопоширеної рослинної сировини
Описание: XIII Міжнародна конференція «Стратегія якості у промисловості і освіті» (5-8 червня 2017 р., Варна, Болгарія): Матеріали. У 2-х томах. Том І. Упорядники: Хохлова Т.С., Кімстач Т.В. – Дніпро-Варна, 2017. С.167-171
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8489
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Сборник ТОМ 1 диск.pdf11,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Сборник ТОМ 1 диск.pdf11,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь