Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8489
|
Название: | Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузі |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Скобельська, Наталія Володимирівна Пересічний, Михайло Іванович |
Ключевые слова: | волоський горіх смузі технологія перикарпій |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | ТУ-Варна |
Аннотация: | Мета і завдання статті – оприлюднити дослідження з розробки і використання волоського горіха та продуктів його перероблення для створення біологічно цінних смузі на основі підбору збалансованої за біохімічним складом малопоширеної рослинної сировини |
Описание: | XIII Міжнародна конференція «Стратегія якості у промисловості і освіті» (5-8 червня 2017 р., Варна, Болгарія): Матеріали. У 2-х томах. Том І.
Упорядники: Хохлова Т.С., Кімстач Т.В. – Дніпро-Варна, 2017. С.167-171 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8489 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|