|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8490
|
| Название: | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха |
| Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна |
| Ключевые слова: | волоський горіх напої технологія дієтична добавка харчовий раціон резистентна дія |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
| Библиографическое описание: | Дисертація на здобуття наук. ступеня д.т.н. за спец. 05.18.16 |
| Аннотация: | Метою роботи є наукове обґрунтування та розроблення технології напоїв резистентної дії на основі комплексного використання волоського горіха та продуктів його перероблення. |
| Описание: | Дисертація на здоб. наук ступеня д.т.н. Київ: НУХТ, 2019. 2 т. 345 с. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8490 |
| Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|