Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8490
|
Название: | Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | волоський горіх напої технологія дієтична добавка харчовий раціон резистентна дія |
Issue Date: | 2019 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Дисертація на здобуття наук. ступеня д.т.н. за спец. 05.18.16 |
Аннотация: | Метою роботи є наукове обґрунтування та розроблення технології напоїв резистентної дії на основі комплексного використання волоського горіха та продуктів його перероблення. |
Описание: | Дисертація на здоб. наук ступеня д.т.н. Київ: НУХТ, 2019. 2 т. 345 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8490 |
Appears in Collections: | Монографії
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|