Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8492
|
Название: | Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж" |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Пересічний, Михайло Іванович |
Ключевые слова: | смузі технологія |
Issue Date: | 2017 |
Издатель: | ДП "Укр. інститут інтелектуальної власності" |
Библиографическое описание: | патент на корисну модель |
Аннотация: | Корисна модель відноситься до галузей ресторанного господарства і харчової промисловості, зокрема до виробництва новітніх смузі на основі топінамбуру та гарбуза з використанням плодів волоського горіха. |
Описание: | 71. Спосіб приготування смузі «Горіхова блаж»: пат. 117389 Україна, МПК А 23L 2/02, А 23L 2/38. № u 2017 00098; Заявл. 03.01.2017; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12. 4 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8492 |
Appears in Collections: | Монографії
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|