Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8492

Название: Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж"
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович
Ключевые слова: смузі
технологія
Дата публикации: 2017
Издатель: ДП "Укр. інститут інтелектуальної власності"
Библиографическое описание: патент на корисну модель
Аннотация: Корисна модель відноситься до галузей ресторанного господарства і харчової промисловості, зокрема до виробництва новітніх смузі на основі топінамбуру та гарбуза з використанням плодів волоського горіха.
Описание: 71. Спосіб приготування смузі «Горіхова блаж»: пат. 117389 Україна, МПК А 23L 2/02, А 23L 2/38. № u 2017 00098; Заявл. 03.01.2017; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12. 4 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8492
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Патент 1.pdf198,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь