Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8535

Название: Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Чоні, Інна Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Ключевые слова: топінамбур
кекси
інулін
показники якості
Дата публикации: 24-Апр-2020
Издатель: Прага: Oktan Print s.r.o.
Библиографическое описание: Рогова А. Л., Чоні І. В., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв. Мат. І-й Міжнарод. науково-практич. інтернет-конференції. 24.04.2020р. Дон. НУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020 С. 54-56.
Аннотация: Обґрунтовано доцільність введення порошку топінамбуру до рецептури кексів у кількості 15 % від маси борошна. Використання порошку топінамбура забезпечує збагачення виробів інуліном, пектиновими речовинами та харчовими волокнами. Також у виробах з добавкою дещо збільшується вміст білків, покращується мінеральний склад.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8535
ISBN: 978-80-907570-5-9
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДонНУЕТ_дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.doc37 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь