Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8535
|
Название: | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Чоні, Інна Володимирівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
Ключевые слова: | топінамбур кекси інулін показники якості |
Дата публикации: | 24-Апр-2020 |
Издатель: | Прага: Oktan Print s.r.o. |
Библиографическое описание: | Рогова А. Л., Чоні І. В., Шидакова-Каменюка О. Г. Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв. Мат. І-й Міжнарод. науково-практич. інтернет-конференції. 24.04.2020р. Дон. НУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020 С. 54-56. |
Аннотация: | Обґрунтовано доцільність введення порошку топінамбуру до рецептури кексів у кількості 15 % від маси борошна. Використання порошку топінамбура забезпечує збагачення виробів інуліном, пектиновими речовинами та харчовими волокнами. Також у виробах з добавкою дещо збільшується вміст білків, покращується мінеральний склад. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8535 |
ISBN: | 978-80-907570-5-9 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|