|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8536
|
| Название: | Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас |
| Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Шкляєв, Олексій Миколайович Рогова, Алла Леонідівна |
| Ключевые слова: | насіння чіа кремово-збивні маси щільність міцність |
| Дата публикации: | 14-Май-2020 |
| Издатель: | ХДУХТ |
| Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Рогова А.Л., Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. Мат. міжнародної науково-практичної конференції. ХДУХТ, 14 травня 2020 р. Харків. 2020. С. 136-138. |
| Аннотация: | обґрунтовано кількість цілого і подрібненого насіння чіа в кремово-збивні цукеркові маси з метою забезпечення високої якості виробів. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8536 |
| ISBN: | 978-966-405-499-4 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|