Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8555
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВ |
Авторы: | Левченко, Юлія Педченко, Максим |
Ключевые слова: | хеномелес маринад мясні напівфабрикати маринування |
Дата публикации: | 5-Окт-2019 |
Издатель: | ФОП Бондаренко М.О. 65045, м. Одеса, вул. В .Арнаутська, 60 |
Библиографическое описание: | Збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. - Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2019. - 496 с., ілл. |
Аннотация: | Результати проведених досліджень свідчать про доцільність використання соку з хеномелесу в рецептурі маринадів для м’ясних напівфабрикатів з метою покращення органолептичних характеристик готового продукту а також доведено позитивний вплив маринаду на технологічні та якісні характеристики готових виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8555 |
ISBN: | 978-617-7829-27-9 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|