| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8558 |  
 
| Название: | Використання нових видів загущувачів в технології соусів |  | Авторы: | Левченко, Юлія Хомич, Галина
 Ярова, Карина
 |  | Дата публикации: | 5-Дек-2019 |  | Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |  | Библиографическое описание: | Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей Н34 V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конфе-ренції (м. Полтава, 5 грудня 2019 року). - Полтава: ПУЕТ, 2019. -527 с.  - Текст укр., рос., англ. мовами. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8558 |  | ISBN: | 978-966-184-369-0 |  | Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |