Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8575

Название: Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Дата публикации: 30-Ноя-2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Наука і молодь в XXI сторіччі: збірник тез доповідей ІV Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет конференції (місто Полтава, 30 листопада 2018 року) – Полтава: ПУЕТ, 2018. – 454 с. – С.429-433
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8575
ISBN: 978-966-184-331-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах.pdf344,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь