Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8576

Название: 1. Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатах
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Issue Date: 30-Nov-2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Наука і молодь в XXI сторіччі: збірник тез доповідей ІV Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет конференції (місто Полтава, 30 листопада 2018 року) – Полтава: ПУЕТ, 2018. – 454 с. – С.402-404
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8576
ISBN: 978-966-184-331-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів.pdf361,29 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback