| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра маркетингу >
 
Статті (ННІДО Ма) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8722
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Особливості формування бренду підприємства |  
| Авторы:  | Карпенко, Наталія Володимирівна Добряк, Роман Олександрович |  
| Ключевые слова:  | бренд управління брендом організаційно-економічний механізм |  
| Дата публикации:  | 7-Июн-2020 |  
| Аннотация:  | У статті розглянуто необхідність розробки організаційно-економічного механізму управління брендами підприємств. Визначено елементи та етапи реалізації механізму управ- ління брендами. |  
| Описание:  | Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно- ресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8722 |  
| ISBN:  | 978-966-184-363-8 |  
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО Ма)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |