Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8731

Название: РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ПЕЧІНКОВОГО ПАШТЕТУ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Бондар, Іван Олександрович
Ключевые слова: паштет
гарбуз
волоські горіхи
печінка куряча
Дата публикации: 8-Июн-2020
Аннотация: У результаті аналізу новітніх принципів харчової комбінаторики, обґрунтовано та розроблено рецептуру паштету на основі печінки курячої з додаванням гарбуза мускатного сорту (30%) та ядер волоських горіхів (10%). Даний продукт характеризуються значним вмістом білків (13,35%), легкозасвоюваних жирів (13,66%), каротиноїдів (5,62 мг/100 г), харчових волокон (1,54%), мінеральних речовин (1,35%).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8731
ISBN: 978-966-405-500-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2020-ХДУХТ-тези-Бондар-Гередчук.pdf1,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь