Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8766

Название: Ресторан на 66 місць у місті Болград Одеської області
Авторы: Соловйов, Артем Володимирович
Ключевые слова: ресторан
виробничий процес
суп-пюре
амарант
об’ємно-планувальне рішення
Організація виробництва
охорона праці
Дата публикации: Май-2020
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: Дипломний проект викладено на 108 сторінках пояснювальної записки та містить 74 таблиці, 3 рисунка, 3 додатки, 46 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуша. Розроблено рецептуру та технологію безглютенового супу-пюре з використанням амарантового борошна. Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма ресторану. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8766
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дипломний проект Соловйов А В.pdf3,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь