Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8766
|
Название: | Ресторан на 66 місць у місті Болград Одеської області |
Авторы: | Соловйов, Артем Володимирович |
Ключевые слова: | ресторан виробничий процес суп-пюре амарант об'ємно-планувальне рішення організація виробництва охорона праці |
Дата публикации: | Май-2020 |
Издатель: | ПУЕТ |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 108 сторінках пояснювальної записки та містить 74 таблиці, 3 рисунка, 3 додатки, 46 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуша.
Розроблено рецептуру та технологію безглютенового супу-пюре з використанням амарантового борошна.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма ресторану.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Об’єкт дослідження: ресторан.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8766 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|