Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8846
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 66 місць у місті Біла Церква Київської області |
Авторы: | Лисяк, Владислав Юрійович |
Ключевые слова: | закусочна піцерія виробнича програма організація виробництва |
Дата публикации: | 19-Июн-2020 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 113 сторінках пояснювальної записки та містить 51 таблицю, 3 рисунка, 2 додатки, 60 інформаційних джерел. Графічний матеріал включає 4 аркуша.
Розроблено рецептуру та технологію суфле «Golden souffle» на основі використання філе курчат-бройлерів та амарантового борошна.
Визначено структурно-технологічну схему спеціалізованої закусочної – піцерії, розроблено виробничу програму.
На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Об’єкт дослідження: спеціалізована закусочна.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8846 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|