Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8846

Название: Спеціалізована закусочна на 66 місць у місті Біла Церква Київської області
Авторы: Лисяк, Владислав Юрійович
Ключевые слова: закусочна
піцерія
виробнича програма
організація виробництва
Дата публикации: 19-Июн-2020
Аннотация: Дипломний проект викладено на 113 сторінках пояснювальної записки та містить 51 таблицю, 3 рисунка, 2 додатки, 60 інформаційних джерел. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру та технологію суфле «Golden souffle» на основі використання філе курчат-бройлерів та амарантового борошна. Визначено структурно-технологічну схему спеціалізованої закусочної – піцерії, розроблено виробничу програму. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Об’єкт дослідження: спеціалізована закусочна. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8846
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП Лисяк Владислав Юрійович на репозитарій_ВД захищений.pdf1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь