Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8849

Название: Теоретичні аспекти створення борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет.
Авторы: Андрущенко, Яна Сергіївна
Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: цукровий діабет 2 типу
БКВ
замінники цукру
Дата публикации: 7-Апр-2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Андрущенко Я.С., Рогова А.Л. Теоретичні аспекти створення борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет. «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства». Матер. міжнарод. наук. студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік. 7-8.04.2020 р. Полтава:ПУЕТ, 2020. С. 269-270
Аннотация: Визначено вимоги до технології борошняних кондитерських виробів, призначених для хворих на цукровий діабет другого типу. Перспективним при виробництві борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет є використання підсолоджувачів природного походження, які містять інулін.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8849
ISSN: 978-966-184-378-2
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Теоретичні аспекти створення БКВ для хворих на цукровий діабет_защ.pdf107,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь