Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8850
|
Название: | Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів. |
Авторы: | Ніколаєва, Дарья Сергіївна Рогова, Алла Леонідівна |
Ключевые слова: | кероб пісочні вироби харчова цінність |
Дата публикации: | 7-Апр-2020 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Ніколаєва Д.С. Рогова А.Л. Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів. «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства». Матер. міжнарод. наук. студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік. 7-8.04.2020 р. Полтава:ПУЕТ, 2020. С. 278-279 |
Аннотация: | Запропоновано використання керобу в технології виробів з пісочного тіста. Кероб - солодкий порошок iз м'якоті плодів ріжкового дерева. Його використовують як природний замінник какао-порошку. Кероб відносять до функціональних харчових продуктів. Містить камедь, яка має властивості стабілізатора та загусника. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8850 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|