Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Наукові роботи студентів (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8873

Название: Компоненти антибулінгової компетентності викладача
Авторы: Мельнічук, Неля Володимирівна
Ключевые слова: Булінг, антібулінгова компетентність, викладач, студент
Дата публикации: 2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Мельнічук Н. В., Тодорова І. С. Компоненти антибулінгової компетентності викладача / Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті: тези доповідей ХLIІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 р.) : у 2 ч., ч. 2. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 312-314.
Аннотация: До компонентів антибулінгової компетентності викладачів відносимо: знання, вміння та навички з організації профілактичної роботи зі студентами; розуміння необхідності роботи з батьками та наявні для цього компетентності; розуміння необхідності та вміння організувати роботу з іншими учасниками освітнього процесу та студентами старших курсів; володіння базовими знаннями для надання спеціальної допомоги учасникам булінгу.
Описание: Попередження булінгу та втручання у перебіг інциденту – це більше, ніж просто його припинення. Потрібно на простійній основі сприяти також розвитку здорових стосунків в студентському колективі на основі взаємної поваги. Ефективна протидія булінгу можлива за умови залучення до неї усіх учасників освітнього процесу, керівників закладів освіти, державних органів, громадських організацій тощо.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8873
ISBN: 978-966-184-378-2
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези_Н. В. Мельнічук_Тодорова І.С. Секція 20_ КОМПОНЕНТИ АНТИБУЛІНГОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА.docx20,11 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь