Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8877

Название: Розробка технології січених напівфабрикатів з використанням йодовмісних добавок
Авторы: Кісіль, Олександр Миколайович
Ключевые слова: напівфабрикати
еламін
йод
функціональні продукти
Дата публикации: 25-Июн-2020
Аннотация: Мета роботи: є розробка удосконаленої технології виробництва січених кулінарних виробів з м'яса курки функціонального призначення, з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин за рахунок додавання йодовмісної добавки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8877
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота Кісіль Олександр.pdf1,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь