Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8878
|
Название: | Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировини |
Авторы: | Цегельник, Тетяна Дмитрівна |
Ключевые слова: | кавовий шлам, бісквітне тісто, тірамісу, піноутворююча здатність, стійкість піни, вологість. |
Дата публикации: | 25-Июн-2020 |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена удосконаленню технології тірамісу шляхом використання рослинної сировини - відходів кавового виробниц-тва. Проведено дослідження особливостей хімічного складу відходів каво-вого виробництва - кавового шламу. Проаналізовано дисперсність порош-ку кавового шламу і порівняння його якісних показників з пшеничним бо-рошном.
Визначено та експериментально підтверджено можливість і доціль-ність використання відходів кавового виробництва в технології борошня-них виробів з бісквітного тіста – тірамісу з метою підвищення їх біологіч-ної цінності, удосконалення технології отримання тірамісу і максимально-го використання сировинних ресурсів (кавових зерен) в технології харчо-вих продуктів.
Розроблено рецептуру тірамісу з використанням кавового шламу та удосконалено технологію його виробництва.
Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готових ви-робів при виробництві та зберіганні. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8878 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|